De loodgieter in de buurt

Installatie, herstelling of onderhoud van sanitair en centrale verwarming?

LOODGIETER JORIS


Voordat ik Nyssens Joris BV opstartte, ging er een hele geschiedenis aan vooraf. Gedegen opleidingen in mechanica, sanitair en verwarming, ervaring in loondienst en een enkele jaren in bijberoep. Ik proefde van scheepsherstellingen, ramen en deuren, elektriciteit en betoncentrales tot ik vond waar mijn hart lag: loodgieterij. Nu, met een rugzak vol kennis en bijna 30 jaar ervaring in sanitair, verwarming en airconditioning, kom ik nog steeds met veel plezier bij mijn klanten.


Zaakvoerder Nyssens BV
Loodgieter voor sanitair


Nood aan een loodgieter voor een onderhoud, depannage, herstelling of een volledige renovatie? Met mijn professionele kennis en ervaring als loodgieter en installateur neem ik volledige badkamers onder handen. Mijn specialiteit? Een kwaliteitsvolle en waterdichte inloopdouche. Maar voor een onderhoud of herstelling steek ik even graag de handen uit de mouwen. Kortom, is er water mee gemoeid? Dan reken je dus op Nyssens Joris BV.


Ontdek alles over waterLoodgieter voor energie


De grote vraag van vandaag: welke energie-installatie past bij mijn huis? Ik ga er prat op om jou de meest duurzame energieoplossing binnen je budget aan te raden. Hernieuwbare energie staat dan hoog op het verlanglijstje, maar ook bij gas, elektriciteit en aircosystemen valt er veel te winnen met de juiste ketel, boiler of installatie. Alle informatie rond energie haal je dan bij Nyssens Joris BV, want als erkend installateur bezit ik een waslijst aan certificaten en kwaliteitslabels, maar vooral ook juiste, recente en relevante kennis. Zit je dus met een energievraag? Ik beantwoord ze graag.


Ontdek alles over energieLoodgieter dringende interventie


Stroomt er water waar het niet hoort of slaat je verwarming niet aan? Ik help je met alle soorten dringende loodgieterij. Voor een spoedinterventie bel je mij persoonlijk op het nummer 0474 98 39 89 en ik herstel zo snel mogelijk het probleem.

Zit je met een waterlek? Volg de stappen van Joris:
1. Sluit de hoofdkraan af
2. Zet de regenwaterpomp af
3. Bel de loodgieter0474 98 39 89


Ruik je gas? Volg de stappen van Fluvius:
1. Blijf rustig
2. Geen vuur of lampen aanzetten
3. Geen gebruik gsm of elektrische apparaten
4. Draai de gasmeterkraan dicht
5. Open ramen en deuren
6. Evacueer en ga naar buiten
7. Bel Fluvius 0800 65 0 65
8. Wacht buiten op de interventie

Installatie van centrale verwarming en afwerking door Joris Nyssens uit regio Wuustwezel
Sanitair en centrale verwarming installateur Joris Nyssens uit Wuustwezel
Sanitair en centrale verwarming installateur van Nyssens Joris BV uit Wuustwezel bezig in magazijn

Installatie, herstelling of onderhoud van sanitair en centrale verwarming?
Nyssens Joris BV zorgt voor jouw huis.